Geplaatst

Jitske van Groenland Kunstrestauraties is een jonge onderneming die gespecialiseerd is in onderhoud, conservatie en restauratie van schilderijen en lijsten.

Jitske van Groenland heeft een Master of Arts in de conservatie-restauratie behaald aan de Universiteit van Antwerpen. In het atelier of waar mogelijk ter plaatse zorgt ze met behulp van oude en nieuwe technieken ervoor dat uw schilderij of lijst zijn schoonheid terugvindt en wordt behouden voor de toekomst.

Jitske is van mening dat restauratie voor iedereen mogelijk moet zijn. Naast de financiële waarde wordt de waarde van een schilderij in belangrijke mate bepaald door emotionele factoren. De geschiedenis van een schilderij, de herkomst, het afgebeelde en de herinnering die aan het schilderij heeft spelen daarin een rol. Genoeg redenen om uw schilderij in optimale staat te behouden. 

Elk schilderij is anders en vergt daarom zijn authentieke behandeling. Dit betekent niet altijd een complexe behandelmethode waar grote kosten mee gepaard gaan. Afhankelijk van de staat van een schilderij zijn meerdere behandelingen mogelijk. Deze kunnen variëren tussen het eenvoudig schoonmaken van een schilderij tot een volledig geïntegreerde restauratiebehandeling. In het portfolio krijgt u een indruk van de mogelijkheden.

U kunt vrijblijvend advies of een offerte aanvragen via het contactformulier.

 
 
 
  • Jitske van Groenland Kunstrestauraties
  • Vierlingsbeek (Regio N-Brabant, Limburg, Gelderland)
  • Jitske@vangroenland.nl
  • Tel. 0623331778
  • KVK: 58550275